BSO

We werken samen met verschillende BSO aanbieders. Blos Kinderopvang heeft een vestiging in de school, de kinderen voor de Sport BSO worden bij ons opgehaald. U leest hieronder over beide aanbieders meer informatie.

Blos Kinderopvang, gevestigd in basisschool Prins Willem Alexanderschool locatie Beekenstein, is dagelijks tot 19.00 uur geopend.

Onze groepen hebben ruimten die geheel zijn ingericht naar leeftijd en ontwikkelingsniveau van de kinderen. We werken met uitdagende spelmaterialen voor zowel binnen als buiten. Máár soms is het ook gewoon lekker om met een boek in de Chillruimte te hangen en bij te komen van een drukke schooldag. In samenspraak met de kinderen bekijken we wekelijks wat we gaan doen. Dit kan een kookactiviteit, drama/dans/toneelactiviteit, sport-en-spelactiviteit of een creatieve activiteit zijn.

Blos Kinderopvang biedt een veilige en vertrouwde omgeving en werkt samen met De Prins Willem Alexanderschool. Er is sprake van één doorgaande lijn en één gedeelde visie binnen een veilige en vertrouwde omgeving. Dit biedt rust voor de kinderen en gemak voor de ouders.

Op zoek naar een plekje op BSO Blos? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Overstappen? Informeer naar onze service.

Blos kinderopvang
Tel: 06 57265252
www.blos.nl / info@blos.nl
Sharon van den Hoven-Verschoor / s.vandenhoven@blos.nl

BSO Sport Quick

BSO Sport Quick is geopend! Op het sportcomplex van voetbalvereniging AFC Quick 1890 heeft BSO Sport in januari 2022 haar tweede locatie geopend.

Wij spelen hiermee in op de oplopende wachtlijsten voor onze BSO Sport en de groeiende behoefte om een gezonde levensstijl te hanteren met veel ruimte om te bewegen.

BSO Sport is bedoeld voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar die houden van bewegen. Bij onze BSO is er hier veel ruimte voor. Wij gebruiken de velden van AFC QUICK 1890 en het nabijgelegen bos om elke dag een uitdagend sportprogramma voor de kinderen op te stellen. Presteren mag, maar plezier staat voorop! BSO Sport heeft een breed aanbod voor uw kind. Onder begeleiding van gediplomeerde instructeurs worden de kinderen uitgedaagd om te kijken waar hun grenzen liggen of om hun grenzen op te zoeken.

Meer informatie of aanmelden?

Website: https://www.bsosport.nl/vestigingen/bsosport-quick-amersfoort/

Email: hoofd.nimmerdor@bsosport.nl

tel: 06-44002727

Meer details in de schoolgids

2023-2024