Peuterschool

De doorgaande lijn vanaf 2 jaar

BLOS kinderopvang, gevestigd in de Prins Willem Alexanderschool locatie Beekenstein, opent dagelijks haar deuren voor peuters (2 tot 4 jaar).

Voor peuters is het niet alleen belangrijk dat zij zich kunnen ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving, maar ook dat zij lekker kunnen spelen met leeftijdsgenootjes. Jouw zoon of dochter krijgt bij ons alle ruimte en vrijheid om dit te doen. Door stimulerende groepsruimtes, positieve aandacht, prikkelende interacties en activiteiten, dagen we jouw kind uit om iedere dag het beste in zichzelf naar boven te halen. Zo bereiden we het gericht voor op de volgende stap. Zodat het lekker in zijn vel, vol zelfvertrouwen de overstap kan maken naar de basisschool. 

Voor de ene peuter zal die stap groter zijn dan voor de andere. Met het programma van Uk en Puk bereiden we je peuter vanaf 2 jaar voor op deze nieuwe uitdaging. Onze pedagogisch medewerkers weten welke vaardigheden en kennis jouw peuter nodig heeft om een goede overstap te maken. Wanneer je kind 4 jaar wordt maakt het de overstap naar de basisschool.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op! 

Sharon van den Hoven-Verschoor, locatiemanager

www.blos.nl of bel met 06 57265252

Interesse in een bezoek aan onze school?

Maak een afspraak