Kennismaking

Een basisschool kiezen voor uw kind? Leuk om te doen, maar ook spannend. Hoe kies je een goede school en waar zitten de verschillen? Om het ouders gemakkelijker te maken zetten wij, normaal gesproken, viermaal per jaar onze deuren open. Op deze ochtenden krijgt u informatie en bent u welkom om een kijkje te nemen in de klassen. Zo kunt u zelf ervaren welke sfeer er hangt en waar de school voor staat. Er is natuurlijk ook voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen.

In verband met het Coronavirus zijn we op dit moment gedwongen de kennismaking op een andere manier te laten verlopen. Natuurlijk ontzettend jammer! Toch zullen we er alles aan doen om u op een goede manier te laten kennismaken met onze school. We zijn trots en dat willen we graag laten zien! We maken voor de eerste kennismaking een afspraak voor een digitaal gesprek met de directie van de school. Zij kunnen u ontzettend veel vertellen en al uw vragen beantwoorden. U wilt vast, na dit gesprek, de sfeer komen proeven in de school. Dat kan! We leiden u, op een rustig moment, graag even rond. Natuurlijk houden we de RIVM richtlijnen aan en houden we de rondleiding iets korter dan gebruikelijk. We hopen u op deze manier toch kennis te kunnen laten maken met de school, zonder dat we risico’s lopen qua gezondheid. Neem gerust contact met ons op voor een digitale kennismaking! Leuk!

De reguliere open ochtenden starten om 8.45 uur en duren tot ongeveer 10.30 uur.  

De ochtenden staan gepland op:

– donderdag 4 november 2021

– maandag 31 januari 2022

– vrijdag 20 mei 2022

 

Op 6 oktober 2021 en 18 maart 2022 wordt er een open ochtend georganiseerd door veel basisscholen in Amersfoort. Ook onze school staat dan open voor nieuwe ouders. Op deze ochtend kunt u binnenlopen op het door u gewenste tijdstip. Zo bent u in de gelegenheid meerdere scholen te bezoeken op dezelfde ochtend.

Meer details in de schoolgids

2021-2022