BSO Blos aan het stadspark

Blos Kinderopvang, gevestigd in basisschool Prins Willem Alexanderschool locatie Beekenstein, is dagelijks tot 19.00 uur geopend. In de schoolvakanties en tijdens schoolvrije dagen opent Blos om 7.00 uur haar deuren.

Onze groepen hebben ruimten die geheel zijn ingericht naar leeftijd en ontwikkelingsniveau van de kinderen. We werken met uitdagende spelmaterialen voor zowel binnen als buiten. Máár soms is het ook gewoon lekker om met een boek in de Chillruimte te hangen en bij te komen van een drukke schooldag. In samenspraak met de kinderen bekijken we wekelijks wat we gaan doen. Dit kan een kookactiviteit, drama/dans/toneelactiviteit, sport-en-spelactiviteit of een creatieve activiteit zijn.

Blos Kinderopvang biedt een veilige en vertrouwde omgeving en werkt intensief samen met De Prins Willem Alexanderschool. Er is sprake van één doorgaande lijn en één gedeelde visie binnen een veilige en vertrouwde omgeving. Dit biedt rust voor de kinderen en gemak voor de ouders.

Op zoek naar een plekje op BSO Blos? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Overstappen? Informeer naar onze service.

Blos kinderopvang
Tel: 030 604 75 99
www.blos.nl / info@blos.nl
Petra de Kuyper

Meer details in de schoolgids

2021-2022